Υλικά corkela-strom

Memory Foam

Memory Foam
Memory Foam

Το καινοτόμο υλικό που κατασκευάστηκε για την ΝΑSA γνωστό και ως VISKO ELASTIC έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος αλλά και τη θερμοκρασία του και να  επανέρχεται στην αρχική του μορφή όταν σηκωθεί κάποιος από το στρώμα. Με αυτόν λοιπόν τον τύπο στρώματος επειδή η πίεση κατανέμεται ομοιόμορφα σας οδηγεί σε ένα πιο ξεκούραστο και άνετο ύπνο.

 Memory Gel

 Memory Gel
Memory Gel

Το memory gel συνδυάζει τον πιο άνετο ύπνο που είχατε ποτέ καθώς είναι από τους αφρούς μνήμης τελευταίας τεχνολογίας.

Είναι ένα εκλεκτό υλικό στον κόσμο της στρωματοποιίας γιατί η γέλη (gel) βοηθάει στη διατήρηση δροσιάς καθώς λειτουργεί ως «ρυθμιστής» της θερμοκρασία του σώματος  αυτού που κοιμάται βοηθώντας να μεταφερθεί η θερμότητα μακριά από την επιφάνεια του στρώματος.  

Ομοιότητες M.F & M.GEL

  • Και τα δυο είναι κατασκευασμένα με βάση την πολυουρεθάνη. Η απαλότητα και η σταθερότητα και των δυο εξαρτάται από το επίπεδο πυκνότητας του αφρού που χρησιμοποιείται. Τα στρώματα με υψηλή πυκνότητα αφρού τα νιώθουμε πιο σταθερά και διαρκούν περισσότερο αλλά  επίσης κοστίζουν και περισσότερο. 
  • Λόγω της δομής των ανοικτών κυψελών το gel και το παραδοσιακό memory στρώμα ανταποκρίνονται στο βάρος και στη θερμότητα του σώματος αλλά επανέρχονται στην αρχική τους μορφή μόλις σηκωθεί κάποιος από το στρώμα. Αυτή λοιπόν η συμμόρφωση του σώματος είναι που επιτρέπει στο ΜEMORY να ανακουφίσει τα σημεία πίεσης καθώς και να αποσβέσει κάθε κίνηση από τον διπλανό που κοιμάται μαζί σας.
  • Τόσο το memory όσο και το gel αντιστέκονται στα ακάρεα, βακτήρια και μούχλα παρέχοντας μια πιο υγιεινή επιφάνεια ύπνου.

LATEX

LATEX
LATEX

Το Latex είναι ένα υλικό που  εκκρίνεται  από το φλοιό του Hevea Brasiliensis καουτσουκόδενδρου κατόπιν ειδικής επεξεργασίας και καλλιεργείται σε χώρες με τροπικό κλίμα.

 Το Latex έχει πλούσιες ιδιότητες δηλαδή είναι αντιβακτηριδιακό, αντιαλλεργικό  με μεγάλη ελαστικότητα και εξαιρετικό εξαερισμό χάρη στις κυψέλες (κανάλια εξαερισμού) που διαθέτει. Μεγάλη αντοχή και ανατομική συμπεριφορά που το κάνουν ξεχωριστό συστατικό για έναν υγιή και άνετο ύπνο.

 

Cocolatex

Cocolatex
Cocolatex

Οι ίνες κοκοφοίνικα μετατρέπονται σε φύλλα και ψεκάζονται με 100% φυσικό λατέξ για να αποκτήσουν, ακαμψία, ελαστικότητα και άριστο αερισμό. Στην συνέχεια, τα φύλλα αυτά μπαίνουν σε φούρνο και πρεσάρονται.

Οι ίνες περιέχουν κλειστές κυψέλες γεμάτες αέρα, οι οποίες χορηγούν καλή μόνωση και ανθεκτικότητα στην μούχλα και στην υγρασία του περιβάλλοντος. Επίσης, είναι ελαστικές, ισχυρές και δύσκολα διαβρώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Υλικά για έναν ύπνο πέρα από την αντίληψη σας ……για έναν ύπνο πέρα από τα όνειρά σας

Co-fabric

Co-fabric
Co-fabric

Bαμβακερό ύφασμα co-fabric χρησιμοποιείται ως εσωτερική θήκη στρώματος καθώς  εξασφαλίζει έναν πιο υγιή και δροσερό ύπνο.

Κατασκευασμένος με περιμετρικό φερμουάρ για να βγαίνει και να πλένεται. Μετά το co-fabric ακολουθεί η κανονική θήκη του στρώματος.

Cotton Feel

100% βαμβακερή κάλτσα για το εσωτερικό του κάθε στρώματος παρέχοντας δροσιά και υγιή ύπνο. Μετά την κάλτσα ακολουθεί η κανονική θήκη του στρώματος.

 

Cotton Feel
Cotton Feel

ΒΑΤΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ

Λεύκη βαμβακερή βάτα. Ένα οικολογικό υλικό χωρίς προσμίξεις πολυεστέρα, φιλικό προς τον άνθρωπο. Επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα χρησιμοποιείται και ως γέμιση αλλά και για καπιτονέ. Ιδανικό για την παράγωγη οικολογικών στρωμάτων.

 Elastic Fiber ( ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ  ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΙΝΑ)

Είναι αντιμικροβιακή, αντιαλλεργική και εμποδίζει τη δημιουργία οσμών. Προσφέρει στο μαξιλάρι τέλεια θερμοκρασία στον ύπνο, εξασφαλίζει μέγιστη άνεση, διατηρεί το σχήμα της και είναι φιλική στο περιβάλλονΠλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.

POCKET SPRING- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 

Τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι η εξέλιξη  των παραδοσιακών  ελατήριων
Τοποθετούνται μέσα σε υφασμάτινη θήκη και λειτουργούν ανεξάρτητα από  τα άλλα.
Ένα τέλειο σύστημα ανατομικής ανάρτησης που επιτυγχάνει την σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης η οποία είναι και η βάση για έναν άνετο ύπνο.

Αλογότριχα βελονιασμένη

Η αλογότριχα είναι ένα  αγνό και 100% φυσικό υλικό με άψογη ελαστικότητα και αντοχή. Σε συνδυασμό με ότι είναι βελονιασμένη προσδίδει στο στρώμα ακόμη περισσότερη ελαστικότητα, καθώς η τρίχα του αλόγου έχει την ιδιότητα να αποβάλλει την υγρασία που δημιουργείται από τον ιδρώτα που παράγουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Φερμουάρ

Τοποθετείται σε όλους τους  τύπους των στρωμάτων μας περιμετρικά για να βγαίνει και να πλένεται όλη η θήκη του στρώματος αλλά και για την εξακρίβωση των ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιούνται.

Κόλλα νερού

Η κόλλα της SABA SPAY μιας όψης  είναι κατασκευασμένη με βάση το νερό για αυτό ονομάζεται στον κόσμο της στρωματοποϊίας κόλλα νερού.

Ειδικές ιδιότητες:

  • Άριστη πρόσφυση
  • Λεπτός ψεκασμός
  • Μειωμένη οσμή
  • Αντοχή στη θερμοκρασία
  • Γρήγορο στέγνωμα
  • Υψηλή απόδοση
  • 100% οικολογικό προιόν

Foam flex & Hyper flex με τεχνολογία High Resilience

Είναι καινοτόμα αφρώδη υλικά νέας τεχνολογίας που προσφέρουν άνεση, ελαστικότητα και υψηλή πυκνότητα στο στρώμα.

Τα αφρώδη υλικά είναι ειδικά επεξεργασμένα φιλικά για το περιβάλλον μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας Freon Free.

 

Υφάσματα

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται έχουν ξεχωριστές πιστοποιημένες ιδιότητες το καθένα, εξαιρετική αίσθηση αλλά και εμφάνιση.

Επίσης το πιο σημαντικό για έναν υγιεινό ύπνο είναι ότι όλα είναι πλενόμενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *