Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Corkelastrom σας παρέχει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία :

  1. Αντικαταβολή – Μετρητά κατά την Παράδοση
    Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα σας στον οδηγό της εταιρείας ή της συνεργαζόμενης μεταφορικής που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας, δίχως πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.
    Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.
  2. Πιστωτική Κάρτα – Άτοκες Δόσεις (προς το παρόν είναι ανενεργή)
  3. Τραπεζική Κατάθεση σε έναν από τους (κατόπιν συνεννόησης) λογαριασμούς της εταιρείας και επωφεληθείτε επιπλέον 3% έκπτωση στις αγορές σας:

Προσοχή: Στην Αιτιολογία της Κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο ή την Επωνυμία της Εταιρείας σας (εάν πρόκειται για Τιμολόγιο).H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν το λογιστήριο επιβεβαιώσει ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορείτε να μας αποστείλετε προαιρετικά το αποδεικτικό της κατάθεσης στο corkela2020@gmail.com. Σε περίπτωση μη κατάθεσης του ποσού εντός 7 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Οι Τρόποι Πληρωμής μπορεί να διακοπούν, ή να διαφοροποιηθούν -ανά πάσα στιγμή- χωρίς προειδοποίηση.