Υφάσματα

Κάθε μέρα οι εξελίξεις στην τεχνολογία, μας προσφέρουν καινοτομίες και λύσεις για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη.

Εμείς έχοντας ως σκοπό την απλότητα και την βέλτιστη ποιότητα παρέχουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Υφάσματα που θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο για τις φυσικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες αλλά και για τα ξεχωριστή τους αισθητική.

Υφάσματα πλενόμενα με πλήρη ανθεκτικότητα στο χρόνο και ευκολία στην επανατοποθέτησή τους (μετά το πλύσιμο) λόγω του περιμετρικού φερμουάρ.

Για έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο σας ταξιδεύουμε μέσα από μια ολιστική προσέγγιση στην κάθε ιδιότητα του υφάσματος και του χρώματος….

 

EXCLUSIVE CONCEPT

Amethyst……Αμέθυστος

Το θαύμα της φύσης…..

 

Όχι τυχαία το θαύμα της φύσης καθώς στην αρχαιότητα ήταν μια από τις σπανιότερες και πολυτιμότερες πέτρες, που η τιμή συχνά έφτανε ή ξεπερνούσε εκείνη του διαμαντιού. Παραδοσιακά, τον φορούσαν για να αποφύγουν τη μέθη και είχε καλό αποτέλεσμα κατά της υπερβολής και των φυσικών παθών.

Ο πολύτιμος λίθος με το υπέροχο και λαμπερό μωβ χρώμα που σας χαρίζει ηρεμία. Είναι ο κατ’ εξοχήν λίθος των μυστών και διαθέτει την μεγαλύτερη πνευματική αξία από όλους τους άλλους κρυστάλλους. Είναι ευεργετικός στο νου και όταν διαλογίζεστε στρέφει τις σκέψεις σε βαθύτερη κατανόηση, ανοίγοντας την διαίσθηση. Ο αμέθυστος εξισορροπεί τις συναισθηματικές διακυμάνσεις προάγοντας ένα βαθύτερο αίσθ αγάπης.

Έχοντας έναν αμέθυστο κάτω από το μαξιλάρι σας, μπορείτε να θυμηθείτε πιο εύκολα τα όνειρά σας.

 

Πλεονεκτήματα του υφάσματος «amethyst»

 • Η ενέργεια του δημιουργεί αρμονία και ισορροπία καθώς ηρεμεί τα νεύρα με αποτέλεσμα έναν άνετο και γρήγορο ύπνο.
 • Φυσική αντιβακτηριακή δράση
 • Αντιστατικές ιδιότητες
 • Αγχολυτική δράση
 • Μη τοξικό
 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα της σύνθεσης του η τεχνολογία ιόντων

 

NATURAL CONCEPT

ECO-CYCLE (biodegradable) με επεξεργασία ALOE VERA

 

Ένα βιοδιασπώμενο προϊόν μπορεί εύκολα να διαλυθεί στο περιβάλλον χωρίς να το καταστρέφει.

Εμπνευσμένο λοιπόν από τη φύση και με τη βοήθεια της τεχνολογίας το eco-cycle παραμένει σε υψηλή θέση προτίμησης ως ύφασμα στρωματοποιίας. Υποστηρίζει και προάγει την οικολογική συνείδηση και βοηθά στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Tα πλεονεκτήματα της αλόης είναι γνωστά εδώ και 5.000 χρόνια. Στην αρχαιότητα, την αποκαλούσαν «Bότανο της Αθανασίας». Mία από τις πιο φημισμένες αναφορές που την αφορούν είναι αυτή του Xριστόφορου Kολόμβου, που έγραψε: «Tέσσερα φυτά είναι απαραίτητα για την υγεία του ανθρώπου: το σιτάρι, η άμπελος, η ελιά και η αλόη. Tο πρώτο τον τρέφει, το δεύτερο αναζωογονεί το πνεύμα του, το τρίτο τού χαρίζει αρμονία, το τέταρτο τον θεραπεύει».

 

Πλεονεκτήματα  ECO-CYCLE (biodegradable)

 • Βιοδιασπώμενο
 • Φιλικό στο περιβάλλον
 • Απαλή υφή λόγω της επεξεργασίας του με Aloe Vera.

 

NATURAL CONCEPT

Organic cotton – Οργανικό Βαμβάκι

 

H άνεση που προσφέρει το βαμβάκι είναι πολύ γνωστή και αγαπητή σε όλους ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι το βαμβάκι παρέχει το ήμισυ του συνόλου των αναγκών σε ίνες του κόσμου.

Το οργανικό – βιολογικό βαμβάκι είναι αυτό που καλλιεργείται χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα από φυτά που δεν είναι γενετικά τροποποιημένα με αποτέλεσμα έναν πιο υγιεινό ύπνο.

Το βαμβάκι είναι η μόνη ίνα που γίνεται ισχυρότερη όταν βραχεί και είναι η τέλεια επιλογή δεδομένου ότι μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες και να αποστειρωθεί.

 

Πλεονεκτήματα Organic cotton

 

 • Άκρως φιλικό στο περιβάλλον
 • Βιοδιασπώμενο
 • Απαλή αίσθηση

NATURAL CONCEPT

Ζakarino Cotton

Ύφασμα κατασκευασμένο κατά 80% από βαμβακερές κλωστές. Φρεσκάδα ,άνεση ,στιβαρότητα ,αντοχή μερικές από τις ιδιότητες του συγκεκριμένου υφάσματος. Εξαιρετικά ανθεκτικό στην καταπόνηση ,επιτρέπει τον αργό εξαερισμό του στρώματος με συνέπεια να ανεβάζει τον δείκτη σκληρότητας του προϊόντος. Ενδείκνυται για στρώματα με Latex, Cocolatex και Pocket springs.